Grønnkålssuppe 

Oppskrift (4 personer)

250 g gulrøtter
500 g poteter
1 l grønsakskraft
300 g grønnkål uten stammen
2 ss mel
Salt og pepper
4 egg

Skrell poteter og gulrøtter, skjær dem i terninger og kok dem møre i kraften over svak varme. Hell ½ l kokende vann over grønnkålbladene og la dem småloke under lokk i 8 min. Hell av vannet og hakk grønnkålen. Ta poteter og gulrøtter opp av kraften og jevn den med melet rørt ut i litt vann. Tilsett grønnkål, poteter og gulrøtter og smak til med salt og pepper. Legg eggene i kokende vann og la dem koke i 6 minutter. Avkjøl eggene i rennende kaldt vann, rens og del dem i to. Server suppen med egg og grovt brød.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.