Tagliatelle med spinat og blåmuggost

Tagliatelle med spinat og blåmuggostOppskrift (4 personer)

1 pakke tagliatelle
3 ss olivenolje
2 ss risvineddik
1 pakke spinat
80 g blåmuggost, smuldret
Nykvernet sort pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Varm stekepannen over middels varme.
Tilsett olje og stek spinaten i ca. 3 minutter.
Tilsett risvineddik.
Tøm vannet av pastaen og bland den med spinat og ost.
Avslutt med nykvernet sort pepper før servering.

Tips: Det finnes mange forskjellige blåmuggoster som går fra milde til kraftige på smak. Velg den du liker best.

Her finner du flere oppskrifter med pasta!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.