Farfalle med cherrytomater og basilikum

Farfalle med cherrytomater og basilikumOppskrift (4 personer)

400 g farfalle
Havsalt og nymalt sort pepper
Olivenolje til steking
1 løk, finhakket
1 liten rød chili uten kjerner, finhakket
20 cherrytomater, delt i to
1 stort hvitløksfedd, finhakket
1 håndfull basilikumblader
50 g parmesan, revet

Kok pastaen al dente ifølge instruksjonen på pakken. Varm olivenoljen i en stekepanne og stek løken til den er myk. Tilsett chili, salt og pepper og rør godt. Tilsett tomatene og hvitløken og stek videre i 3 minutter. Tilsett den ferdigkokte pastaen sammen med parmesan og basilikum og rør godt.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.