Pasta med brokkoli

Pasta med brokkoli oppskriftOppskrift

500 g orecchiette
400 g fersk brokkoli
Smør
30 g parmesan
1/2 rød chili uten kjerner
Olivenolje
Salt og nykvernet sort pepper

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kok brokkoli i ca. 5-7 minutter, ha den i et dørslag og skyll med kaldt vann slik at den beholder den fine grønne fargen. La den renne av, og ha den over i en bolle og mos den. Tilsett finhakket chili. Hell et par spiseskjeer olivenolje over, og smak til med salt og pepper. Bland med pastaen og avslutt med revet parmesan før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe

Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.