Pasta fredda al tonno

Oppskrift

500 g pastaskruer
1 boks tunfisk i olje
4 ss olivenolje Extra Virgin
1 sitron, saften av den
1 ts oregano
1 ss basilikum
1 ss finhakket persille
1 ss kapers
Nykvernet salt og pepper
Frisésalat til pynt
2 store tomater

Kok pastaen al dente og skyll den under kaldt vann. Bland tunfisken med sitronsaft, olivenolje, basilikum, oregano, persille, salt og pepper. Hell alt sammen over pastaen og bland godt. Strø til slutt kapers over, og la alt sammen hvile i en halvtimes tid. Anrett til slutt med salat og tomater.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.