Spaghetti vongole

Spaghetti vongoleOppskrift (4 personer)

400 g spaghetti
1/2 kg hjerteskjell
2 dl hvitvin
4 hvitløksfedd
4 små røde tørkede chili
12 cherrytomater, delt i to
2 ss fersk persille, hakket
1 dl extra virgin olivenolje
Havsalt

Spaghetti vongole
Legg hjerteskjellene i kaldt vann sammen med en neve havsalt.
La de ligge i ca. 1 time.
Skyll dem deretter godt under rennende vann.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Skrell og skjær hvitløken i skiver.
Varm olje i en gryte, legg hjerteskjellene i, deretter hvitløk og hvitvin.
Legg på lokk og la det koke i 30 sekunder, hell så i tomatene og smak til med salt og chili.
Hell vannet av pastaen og vend den i skjellene.
Tilsett persille og server.

Her finner du flere oppskrifter på skalldyr!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Spaghetti vongole
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)