Pasta oliven for to

Pasta med oliven for toKjapp og enkel middag når du har det travelt! Denne pastaretten er ferdig på 15 minutter!

Oppskrift (2 personer)

100 gram pasta av typen gemelli
En håndfull gode oliven, uten steiner
1 fedd hvitløk, finhakket
Et par stilker fersk timian
1 liten tørket rød chili
Olivenolje
Nykvernet sort pepper
En stor håndfull basilikumblader
En stor håndfull ruccolablader
50 g parmesanost, nyrevet
Salt

Kok pastaen etter instruksjonene på pakken. Stek hvitløk i olivenolje på svak varme. Tilsett oliven og urter og stek forsiktig videre.

Fjern timianstilkene fra pannen og tilsett pastaen. Bland godt og tilsett basilkum  og ruccola. Avslutt med litt olivenolje og revet parmesan før servering.

Lyst på flere pastaretter? Her finner du en oversikt over pastaretter, samt en pastaguide som forteller om hvilke typer du skal bruke til ulike sauser. Lenke

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.