Pasta oliven for to
Kjapp og enkel middag når du har det travelt! Denne pastaretten er ferdig på 15 minutter!
Oppskrift (2 personer)
100 gram pasta av typen gemelli
En håndfull gode oliven, uten steiner
1 fedd hvitløk, finhakket
Et par stilker fersk timian
1 liten tørket rød chili
Olivenolje
Nykvernet sort pepper
En stor håndfull basilikumblader
En stor håndfull ruccolablader
50 g parmesanost, nyrevet
Salt
Kok pastaen etter instruksjonene på pakken. Stek hvitløk i olivenolje på svak varme. Tilsett oliven og urter og stek forsiktig videre.
Fjern timianstilkene fra pannen og tilsett pastaen. Bland godt og tilsett basilkum og ruccola. Avslutt med litt olivenolje og revet parmesan før servering.
Lyst på flere pastaretter? Her finner du en oversikt over pastaretter, samt en pastaguide som forteller om hvilke typer du skal bruke til ulike sauser. Lenke