Spaghetti carbonara med fløte

Spaghetti carbonara Kulinarisk.noOppskrift 4 porsjoner

400 g spaghetti
200 g smårettbacon
200 g parmesan, revet
4 eggeplommer
2 1/2 dl kremfløte
salt og nykvernet pepper

Spaghetti carbonara med fløte
Kok pastaen etter anvisning.
Stek baconet.
Pisk eggeplommene sammen med fløten og smak til med salt og pepper.
Tilsett halvparten av parmesanen.
Hell vannet av spaghettien og ha den tilbake i gryten.
Sørg for at resten av vannet dampes bort.
Hell baconet over pastaen, etterfulgt av eggeblandingen.
Rør godt rundt.
Server med resten av den revne parmesanen.

Her finner du flere oppskrifter med pasta!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.