Papardelle med kjøttboller

Papardelle med kjøttbollerOppskrift (4 personer)

400 g papardelle

Kjøttboller:

400 g kjøttdeig
2 skiver loff, uten skorpe
2 egg
3 ss revet parmesan
2 fedd finhakket hvitløk
2 ss finhakket fersk persille
2 ts salt
1 ts pepper
Litt olje til steking

Tomatsaus:

3 ss olivenolje
1 boks, flådde hakkede tomater
1 ts tørket oregano
1 ts sukker
Salt og nykvernet sort pepper

Ekstra garnityr:

Parmesan
1 håndfull bredbladet persille, grovhakket

Ha alle ingrediensene til tomatsausen i en kjele og kok opp. La det koke uten lokk i 25 minutter til sausen er tykk. Kok papardellen etter anvisningen på pakken. Legg loffen i en bolle med kaldt vann i ca. 4 minutter til den er gjennomvåt. Pisk eggene i en stor bolle og tilsett hakket hvitløk, persille, parmesan, salt og pepper. Klem ut vannet av loffen, smuldre den og bland den sammen med resten i den store bollen. Bland alt grundig slik at brødet fordeler seg jevnt i hele kjøttdeigen.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.