Sjokoladesaus

SjokoladesausOppskrift

1 plate kokesjokolade
3 dl kremfløte

Varm opp kokesjokoladen og fløten i en kjele, og la det småkoke på svak varme til sausen tykner litt.

Sjokoladesaus er fantastisk godt til blant annet vår oppskrift på iskrem!

Foto: Monica Friedrich

Smørvafler med krem, bringebær og sjokoladesausen

Klikk på bilde for oppskrift.

Sjokoladesaus - Smørvafler

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Sjokoladesaus
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)