Raita – indisk saus

raitaOppskrift (4 personer)

1 agurk
2 dl matyoghurt
2 hvitløksfedd, presset
1 ts revet skall fra en økologisk sitron
½ ts salt
1 krm kajennepepper
2 ss finhakket persille

Fjern skallet og det bløte midtpartiet på agurken. Skjær den i små terninger. Smak til yoghurten med hvitløk, sitronskall, salt og kajennepepper. Vend inn agurk og persille og la raitaen stå i kjøleskapet frem til servering.

Den tradisjonelle sausen raita, serveres kald til det meste av sterkt krydret indisk mat. Det være seg kjøtt, kylling eller fisk. Den tar kun et par minutter å lage, så du kan nesten ikke la være å prøve.

Her finner du oppskrift arabisk festmåltid!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Raita
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)