Raita – indisk saus
Oppskrift (4 personer)
1 agurk
2 dl matyoghurt
2 hvitløksfedd, presset
1 ts revet skall fra en økologisk sitron
½ ts salt
1 krm kajennepepper
2 ss finhakket persille
Fjern skallet og det bløte midtpartiet på agurken. Skjær den i små terninger. Smak til yoghurten med hvitløk, sitronskall, salt og kajennepepper. Vend inn agurk og persille og la raitaen stå i kjøleskapet frem til servering.
Den tradisjonelle sausen raita, serveres kald til det meste av sterkt krydret indisk mat. Det være seg kjøtt, kylling eller fisk. Den tar kun et par minutter å lage, så du kan nesten ikke la være å prøve.
Her finner du oppskrift arabisk festmåltid!
Oppsummering
Oppskrift
Raita
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
2 Review(s) Based on