Pepperrotsaus
Oppskrift
2 dl fløte
1 dl rømme
10 g revet pepperrot
Salt
Sukker
7 % eddik
Pisk rømme og fløte til en fyldig saus. Tilsett pepperrot, salt, sukker og eddik etter smak.
Saus
- Sausoppskrifter
- Balsamicosaus
- Barbecuesaus – fra bunnen av
- Bechamelsaus – klassisk hvit saus
- Bearnaisesaus – fra bunnen av med bearnaiseessens
- Brun saus fra bunnen av – espagnole
- Cumberlandsaus – perfekt til pate
- Dillsaus
- Fleskestek saus
- Gorgonzolasaus
- Hollandaisesaus – fra bunnen av
- Hovmestersaus – perfekt til laks
- Hvit saus til pasta
- Jack Daniels saus – nydelig til det meste av kjøtt
- Karamellsaus
- Løksaus
- Meksikansk molesaus
- Pepperrotkrem
- Pepperrotsaus
- Persillesaus
- Pesto – med basilikum
- Raita – indisk saus – serveres kald til indisk mat
- Ribbesaus – klassisk saus
- Romescosaus
- Rouille – betyr rust og passer perfekt til Bouillabaisse
- Rød saus til riskrem
- Rødvinssaus – perfekt til lammekjøtt
- Rømmesaus
- Sandefjordsmør
- Sennepssaus til gravlaks – nydelig, rask å enkel og lage
- Sjokoladesaus – enkelt fra bunnen av med kun to ingredienser!
- Soppsaus
- Søt chilisaus
- Tartarsaus
- Tomatsaus
- Vaniljesaus – fløyelsmyk saus med ekte vanilje fra bunnen av
- Viltsaus
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.