Hollandaisesaus

Hollandaisesaus HollandaiseOppskrift (4 personer)

150 g smør
3 eggeplommer
3 ss vann eller tørr hvitvin
Ca. 1 ss friskpresset sitronsaft
1 krm salt

Bland alt i en kjele, sett den i vannbad i en større kjele. Vannet skal være varm, men ikke koke. Rør til det tykner ved svak varme. Det er viktig å røre godt hele tiden, og hold hollandaisesaus varm i vannbad. Den må ikke koke.

Nydelig saus til blant annet asparges. Prøv denne aspargesoppskriften!

Her finner du fiskeoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Hollandaisesaus
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)