Pepperrotkrem

Oppskrift

3 dl créme fraîche
1 økologisk sitron
3 ss hakkket sitrontimian
1 ss flytende honning
3-4 ss nyrevet pepperrot

Ha créme fraîche i en bolle. Skyll sitronen og finriv skallet på den. Press sitronen. Rør 2-3 ss sitronsaft og sitronskallet inn i créme fraîchen. Rør de resterende ingrediensene i. La kremen stå og hvile i 30 minutter på kjøkkenbenken. Smak til – er den ikke sterk nok, tilsett mer revet pepperrot.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.