Viltsaus

Oppskrift

2 ss smør
2 ss hvetemel
2 1/2 dl  kraft
2 1/2 dl setererømme
125 g revet brunost
3 einebær
Salt
Grovhakket pepper
Sukkerkulør

Brun mel og smør i en gryte. Spe med varm kraft og rømme. Ha i revet brunost og einebær. Smak til med salt og pepper. La sausen koke i 10 minutter. Tilsett litt sukkerkulør hvis sausen er for lys.

Her finner du oppskrifter på flere sauser

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.