Restesandwich

RESTESANDWICHOppskrift (4 personer)

600 g ferdig fleskestek eller ribbe, skåret i tynne skiver
12 ss rødkål
100 g agurksalat
100 g remulade
4 hamburgerbrød

Varm hamburgerbrødene i ovnen. Smør den nederste delen med remulade. Legg skiver av steken på, og topp med rødkål, avrent agurksalat og topp med en dæsj remulade. Legg toppen av hamburgerbrødene på og server.

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.