Svinekoteletter med pærer og salvie

Oppskrift (4 personer)

4 store svinekoteletter
4 faste pærer
6 sjalottløk
En håndfull fersk salvie
Olivenolje
Salt og nykvernet pepper
Sukker

Krydre kotelettene med salt og pepper. Skrell og skjær pærene i små båter. Skrell sjalottløk og skjær i tynne båter. Legg pærer og løk i en ildfast form med litt olivenolje i bunnen. Krydre lett med salt og pepper og litt sukker, samt salvie kuttet i strimler. Sett formen i en 220 graders varm ovn og brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne. Når kotelettene er brunet etter ca. 2-3 minutter legg dem på toppen av pærene og løken i den ildfaste formen. Retten er ferdig i løpet av ca. 15 minutter, avhengig av tykkelsenpå kotelettene.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.