Grillspyd av svin
Oppskrift
500 g svinenakke
Marinade:
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss helkornsennep (Dijon)
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje
1 ts timian
Salt og nykvernet pepper
Grillspyd av svin:
Fjern ev. skinn og brusk. Skjær kjøttet i ca 5 cm. store stykker. Bland ingrediensene til marinaden sammen i en plastpose og tilsett kjøttet. La det ligge i kjøleskapet i et par timer. La kjøttet ligge en stund i romtemperatur før du steker det.
Tre kjøttet på grillspyd og stek det i en grillpanne. Ca. 5 minutter på hver side.Dryss med litt salt og om nødvendig pepper før servering.
Grillspyd av svint smaker godt og vi gleder oss til grillsesongen kommer, det er bra vi kan lage grillmat inne også.
Hva med grillspyd av svin til middag denne uken? Lar du kjøttet ligge i marinaden natten over, smaker det bare enda bedre. Server med ris, ovnsbakte grønnsaker eller en grønn salat!
Her finner du flere oppskrifter på gris!