Grillspyd av svin

Grillspyd av svin

Oppskrift

500 g svinenakke
Marinade:
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss helkornsennep (Dijon)
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje
1 ts timian
Salt og nykvernet pepper

Grillspyd av svin:
Fjern ev. skinn og brusk. Skjær kjøttet i ca 5 cm. store stykker. Bland ingrediensene til marinaden sammen i en plastpose og tilsett kjøttet. La det ligge i kjøleskapet i et par timer. La kjøttet ligge en stund i romtemperatur før du steker det.

Tre kjøttet på grillspyd og stek det i en grillpanne. Ca. 5 minutter på hver side.Dryss med litt salt og om nødvendig pepper før servering.

Grillspyd av svint smaker godt og vi gleder oss til grillsesongen kommer, det er bra vi kan lage grillmat inne også.

Hva med grillspyd av svin til middag denne uken? Lar du kjøttet ligge i marinaden natten over, smaker det bare enda bedre. Server med ris, ovnsbakte grønnsaker eller en grønn salat!

Her finner du flere oppskrifter på gris!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.