Pytt i panne

Oppskrift (4 personer)

600 g stekte eller kokte kjøttrester
6 rå poteter
1 stor løk
Smør til steking
Salt og nykvernet pepper
2 ss hakket gressløk
4 egg

Skjær potetene i terninger og grovhakk løken. Skjær kjøttet i passende store biter. Stek potetene i smør iunder stadig omrøring. Når de begynner å bli gylne, tilsetter du løk og kjøtt. Stek videre til alt er gyllenbrunt. Smak til med salt, pepper og gressløk. Stek 4 speilegg, fordel pytt i panne på 4 tallerkener og legg eggene over.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.