Pick me up

Pick me up

Oppskrift

5 cl Absolut Elyx
1,5 cl Campari
1,5 cl Malarda
1,0 cl Hylleblomstlikør

Blandes i et røreglass og helles over i en liten flaske som serveres med et rocksglass. Pyntes med en appelsintwist.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Ukens cocktail – Pick me up

Alex RuasAlex Ruas gikk seirende ut  av delfinalen til Absolut Invite, og skal representere Norge i den internasjonale finalen i mai. Hans filosofi er at det å være bartender ikke bare handler om å lage fantastiske drinker, men også å sørge for at gjestene forlater baren med en fantastisk opplevelse. Denne fredagen deler han oppskriften på Pick me up, en av vinnerdrinkene fra konkurransen med oss.

Alex Ruas startet sin bartenderkarriere i  i en liten hotellbar i Portugal for ti år siden. Her ble lidenskapen for cocktailkulturen vekket, og siden har han ikke bare hatt bartenderyrket som leverbrød, men også som hobby og livsstil. Inspirasjon finner han stadig vekk i bøker og hos kollegaer rundt omkring i verden, og i Norge.

– Jeg har vokst enormt siden jeg kom hit til Oslo for fire år, gjennom møte med fantastiske mennesker i bransjen. Den skandinaviske cocktailscenen vokser på en spennende måte, og jeg er så takknemlig for å få lov til å være en del av den, sier Alex, som for tiden utøver yrket sitt hos Babylon Bar I Oslo.

Red. Pick me up

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.