Vodka martini

Vodka martiniOppskrift

5½ cl vodka
½ cl tørr vermouth
Isbiter
Ferskenbåter eller oliven til garnering

Avkjøl et martiniglass med isbiter. Hell isbitene ut og hell i vermouthen. Beveg glasset rundt slik at vermouthen dekker hele innsiden. Hell overskytende vermouth ut. Hell så vodkaen i glasset og garner med oliven eller som vi har gjort her med ferskenbåter, da vi smaker etter sommeren.

Det ryktes at James Bond skal bytte ut sin favorittdrink. I dag nyter vi en vodka martini slik Sean Connery gjorde i sine glansdager som James Bond. Vi er litt shaken av mørket som er på vei, men heldigvis ikke stirred enda!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.