Hvit sangria

Hvit sangriaOppskrift

1 flaske Torres Viña Sol 500 ml
1 dl Torres 10 Brandy
2 dl sukkerlake
Isbiter
2 appelsiner, vasket, skåret i skiver og deretter i fire
1 økologisk sitron, skåret i skiver, deretter i fire
1 flaske tonic water

Legg appelsin- og sitronskiver i en stor mugge/karaffel. Ha i isbiter, vin, brandy og sukkerlake og rør godt rundt. Hell i flasken med tonic water til slutt. Lag gjerne denne sangriaen et par timer i forveien. Da får smakene tid til å sette seg før servering.

Årets beste sommerdrink har uten tvil vært denne: Hvit sangria som er basert på spansk hvitvin og brandy. De fleste er vel kjent med den røde varianten, men redaktøren vår holder en knapp på denne som er langt lettere og friskere på smak og som hun har servert i utallige selskaper denne sesongen. Hvit sangria er perfekt å servere som fordrink i små og store selskaper, og smaker aller best når den lages god tid i forveien.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Foto: Monica Friedrich
Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.