Kamikaze

Kamikaze oppskriftOppskrift

1/3 vodka
1/3 cointreau
1/3 sitronsaft
En dash ferskpresset limejuice

Ristes og siles over i cocktailglass eller et shotglass.
Pyntes eventuelt med en limebåt.
Kamikaze skal serveres godt nedkjølt.

Ifølge cocktail-historikeren David Wondrich så vi kamikazeshoten for første gang i 1976. Den kan med dette muligens være den første originale shot-cocktailen som ble laget.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Vi har mye å takke Ian Flemings James Bond for. Bloody Mary ble virkelig satt på barkartet etter sin opptreden i Casino Royale. Her finner du oppskriften på Blody Mary!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.