Harvest Collins 

Harvest CollinsOppskrift

5 cl Absolut Kurant
3 cl sitronsaft, helst ferskpresset
2 cl sukkerlake
Soda

Fyll et highballglass med is og hell i sitronsaft og Absolut Kurant. Legg cocktailshakeren over glasset og rist godt et par ganger. Fyll på med mer is og soda. Pynt med solbær og en bit sitron.

En «Collins»-cocktail faller inn under samme kategori som Gin & Tonic, bare litt mer komplisert. Når du går fra en GT til en Tom Collins, legger du til litt surt og litt søtt og bytter ut tonic water med sodavann.  Det finnes mange varianter av en «Collins» og man kan bruke alle mulige typer frukt, bær, brennevin og det man måtte ha lyst til. F.eks Jazz Collins og Blueberry Collins. De mest populære er kanskje Tom Collins basert på gin eller John Collins basert på bourbon. Du finner også varianten Vodka Collins som er den kategorien Harvest Collins faller inn under. Her er ginen byttet ut med Absolut Kurant som gjør Harvest Collins til en frisk drink til varme dager. Konseptet er fortsatt enkelt og følger den samme oppskriften som en klassisk «Collins»: brennevin, sour og soda.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.