Black- og White Russian

BLACK- OG WHITE RUSSIANOppskrift

4 cl vodka
2 cl Kahlua
Kremfløte

Fyll et whiskyglass med isbiter og ha kaffelikøren forsiktig i bunnen av glasset.
Hell vodkaen forsiktig i over en teskje langsmed kanten av glasset.
Vodkaen skal legge seg som et lokk oppå den tyktflytende likøren slik at du får to klare lag i drinken. Server eventuelt med en rørepinne.

Skal du lage en White Russian pisker du fløte tyktflytende og legger som et lokk (ca 2 cl) på toppen av denne drinken.

En klassisk cocktail bestående av kaffelikør og vodka – det er den sorte varianten. Den så først dagens lys på Hotel Metropole i Brussel der bartenderen Gustave Tops gjorde ære på den amerikanske ambassadøren til Luxemburg.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.