Strawberry Margarita

Strawberry margaritaOppskrift

5 jordbær
3 1/2 cl tequila
1 1/2 cl cointreau
2 ts sukker
Isbiter

Strawberry Margarita:
Kjør jordbær, tequila, cointreau og sukker fort i en blender. Tilsett isbiter og kjør forsiktig til konsistensen bli  slushaktig. Hell i cocktailglass og pynt ev. med jordbær.

Det finnes mange ulike historier om hvordan margaritaen ble til. De fleste av dem innbefatter selvsagt en kvinne. Det som er ganske sikkert er at den så dagens lys i Mexico, og alltid inneholder tequila og en eller annen form for triple sec, som f.eks. Cointreau. Den mest populære varianten er den med limesaft, men nå liker vi sommer hele året og nyter den med fryste jordbær, altså Strawberry Margarita!

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.