Caipirinha

CaipirinhaOppskrift

1 lime
2 ts sukker
5 cl cachaca
Knuste isbiter

Skjær limen i skiver og legg de i glasset sammen med sukkeret. Knus bitene med en muddler til saften er presset ut. Hell i spriten og rør med en barskje. Fyll til slutt opp med knust is og rør godt.

La deg inspirere av sambalandet Brazil. Caipirinha betyr noe så søtt som liten landsbyjente, og er Brasils nasjonaldrink.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

GIN TONIC

Gin TonicOppskrift

4 cl London Dry Gin
15 cl tonic
Isbiter
Sitron
Fyll et høyt glass 3/4 fult med isbiter

Hell i gin først, deretter tonic. Skvis litt sitron i og gni også glasskanten med sitron. Rør rundt og server.

En enkel og populær klassiker som nytes over hele verden. Drinken er faktisk så populær at den har fått sin egen dag. 9 april er den offisielle Gin Tonic dagen!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.