Paloma

Oppskrift

4 cl Don Abraham tequila
Juicen fra en lime
3 cl agave sirup
Isbiter
Lime zest/skal til pynt

Hell tequila i et cocktailglass. Ha så limejuice i glasset.
Fyll opp med grapefrukt soda.
Garner med en en limeskive og en klype med salt.

*Agavsirup er tilgjengelig på enkelte helsekostbutikker eller butikker med godt utvalg, om du ikke får tak i det så kan kan sukkerlake benyttes – lages enkelt ved å koke opp like deler vann og sukker til alt sukker er oppløst, kjøl ned.

Foto/Tekst: Snorre Jøllanger // Studio Isidor / Knut Whist

Fredags-taco er ikke meksikansk mat

Cinco de Mayo - Fredags-taco er ikke meksikansk mat

Cinco de Mayo er en meksikansk helligdag som oppsto etter at meksikanerne seiret i den franske invasjonen av Puebla. Nå feires dagen med musikk, dans, parader og mat. Bli med på feiringen! Ved å innta en kulinarisk opplevelse som overstiger fredags-tacoen flere hakk, vil du kjenne deg som en meksikaner på denne dagen du også.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.