Del oppskrift

Twinkel

TwinkelThe Lonsdale i London, er ansett som en av verdens 20 beste cocktailbarer – og som et sted som oser av glamour. Stedet ligger i Notting Hill, og er absolutt verdt et besøk. På barkartet finner du blant annet Twinkel, skapt av Tony Conigliaro i 2002. Tony er kjent for å ha en vitenskapelig tilnærming til cocktailer og selv om denne ikke er den mest eksperimentelle drinken i repertoaret hans er det fortsatt en deilig én!

Twinkel:
2,5 cl Absolut Vodka
1,5 cl hyllebærsirup
MUMM Cordon Rouge champagne

Ha Absolut, hyllebærsirup og is i en cocktailshaker. Sil av, fyll opp med litt champagne og server i et champagneglass eller en coupette. Garner drinken med sitronskall.

Her finner du flere drinkoppskrifter!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.