Kalv oppskrift med Marsala

Oppskrift (4 personer)

750 g kalvestek, skåret i 8 cm tykke skiver
125 g hvetemel
60 g smør
Salt og nykvernet pepper
1,25 dl Marsala
1 ss persille, hakket
Hvetemel

Bank kalveskivene meget tynne. Vend dem i mel og rist av det overflødige. Smelt smøret i en stekepanne over sterk varme. Legg i kjøttet og brun på begge sider. Krydre med salt og pepper. Hell i Marsala, litt av gangen.

Dekk over pannen og surr over lav varme i 25 minutter. Tilsett vann når nødvendig slik at ikke kjøttet tørker ut. Strø persillen over og surr i 5 minutter til. Server med det samme. Au min arm, til denne kjøttretten serveres faktisk milanesik risotto – en sjelden foreteelse …

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.