Carpaccio med ruccula og parmesan

Carpaccio med ruccula og parmesanOppskrift (6 personer)

400 g indrefilet av okse i tynne skiver (enklest å skjære når kjøttet er delvis frossent)
1 økolgisk sitron, saften av den
4 ss olivenolje
50 g grovrevet parmesan
Havsalt og nykvernet pepper
1 pakke ruccola
Olivenolje

Anrett kjøttet på individuelle tallerkener, hell over sitronsaft og olivenolje og dryss med parmesan. Krydre godt med salt og pepper. Vend ruccola med olje, og anrett den på midten av kjøttet.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.