Il Vero i Barcode

Il Vero i Barcode

På torsdag var vi så heldige å få besøk av Vittorio Corvi fra vinhuset Cesari i Verona. Sammen med 50 gjester fikk vi smake ripasso- og amaroneviner. Samtidig fikk vi gleden av å være de første gjestene hos vår egen pizzamester Håvard Nelvik. Vi fikk servert hele fem fantastiske retter som blir å finne på menyen på hans nye restaurant Il Vero i Barcode. Terningkast 6! Tusen takk til gode kollegaer, samarbeidspartnere og ikke minst flotte lesere som gjorde kvelden til en minnerik opplevelse!

Il Vero Pizzeria e Bar – Dronning Eufemias gate 18, 0191 Oslo, Norge

Vittorio Corvi

Vittorio Corvi fra vinhuset Cesari i Verona

ilvero pasta

Pasta med kylling og pesto blir å finne på menyen hos Il Vero

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.