Jordbærmojito

Jordbærmojito Jordbær MojitoOppskrift 

4 cl lys rom
12 cl club soda
2 ss sukker
12 ferske mynteblader
1 lime
4-5 jordbær
Isbiter

Jordbærmojito:
Plasser sukker, mynteblader og litt club soda i et glass. Press myntebladene og sukkeret, helst med en muddler hvis du har, hvis ikke bruk håndtaket på en tresleiv. Dette for å løse opp sukkeret, og frigi smaken fra myntebladene. Press juicen fra limen oppi glasset, og legg jordbærene i. Hell i isbiter og resten av club sodaen og server mojito.

Det lukter sommer flere steder i landet. Vi nyter en sommerlig mojito med jordbær og gleder oss til varmen kommer for fullt.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.