Gryte med chorizo og svinekjøtt

Gryte med chorizo og svinekjøttOppskrift (4 personer)

500 g grytekjøtt av svin
Ca. 250-300 g chorizopølse
2 grønne paprika
2 rødløk
4 fedd hvitløk
2 grønne chili uten frø
1 boks skåldede tomater
1 l kyllingkraft
2 laurbærblad
1 ts røkt paprikapulver
Salt og nykvernet sort pepper
Sitronsaft
Bladpersille

Gryte med chorizo og svinekjøtt:
Sett ovnen på 150 °.
Skjær svinekjøttet og chorizoen i passende stykker. Fjern kjernene fra paprikaene, og skjær dem i skiver. Finhakk hvitløk og chili og skjær løken i båter.
Brun kjøttet lett i en gryte.
Fjern kjøttet, senk varmen og stek pølsene veldig lett.
Fjern pølsene og legg grønnsakene i.
Stek grønnsakene i et minutt, og tilsett knuste tomater, kyllingkraft og krydder.
Tilsett kjøtt og pølser og bland ingrediensene sammen.
Tilsett røkt paprikapulver og laurbærblad.
Når det koker setter du på lokket og setter gryten i ovnen.
Gryten er ferdig etter 2 1/2 time .

Smak til med salt og pepper, litt sitronsaft og bladpersille.

Her finner du flere oppskrifter på gris (svin)!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.

Oppsummering
recipe image
Oppskrift
Gryte med chorizo ​​og svinekjøtt
Publisert
Forberedelser
Tid å lage
Total tid
Vurdering
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)