Enchiladas med kylling

Oppskrift (8 personer)

500 g kyllingbryst i terninger
1 middels løk , grovhakket
1 ss vegetabilsk olje
8 hvetetortillas
3 dl ost, f.eks. feta
50 g smør
50 g hvetemel
4 dl kyllingkraft
2 dl rømme
1 grøn chili, finhakket

Stek kylling og løk sammen i olje over middels høy varme til kyllingen er gjennomstekt. Fordel blandingen på tortillaen, og avslutt med å fordele halvparten av osten over. Rull tortillaene sammen og legg dem med sømmen ned i  en smurt ildfast form. Smelt smør i en mellomstor kjele, rør inn mel. Visp kyllingkraften gradvis inn, og la det koke under omrøring. Fjern fra varmen, rør inn rømme og grønn chili, og hell sausen jevnt over enchiladaene. Topp med den resterende osten, og stek på 200 grader i 20 minutter til osten er smeltet.

Mulig tilbehør til enchiladas

GUACAMOLE

SALSA

Om oss

Kulinarisk.no er et mat- og drikkemagasin for alle som er glad i mat. Vi gir deg oppskrifter og inspirasjon til å lage mat- og drikke fra bunnen av. Det er den kulinariske opplevelsen og ekte matglede som er vårt fokus. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.