Enchiladas med kylling
Oppskrift (8 personer)
500 g kyllingbryst i terninger
1 middels løk , grovhakket
1 ss vegetabilsk olje
8 hvetetortillas
3 dl ost, f.eks. feta
50 g smør
50 g hvetemel
4 dl kyllingkraft
2 dl rømme
1 grøn chili, finhakket
Stek kylling og løk sammen i olje over middels høy varme til kyllingen er gjennomstekt. Fordel blandingen på tortillaen, og avslutt med å fordele halvparten av osten over. Rull tortillaene sammen og legg dem med sømmen ned i en smurt ildfast form. Smelt smør i en mellomstor kjele, rør inn mel. Visp kyllingkraften gradvis inn, og la det koke under omrøring. Fjern fra varmen, rør inn rømme og grønn chili, og hell sausen jevnt over enchiladaene. Topp med den resterende osten, og stek på 200 grader i 20 minutter til osten er smeltet.