Parmesankylling

Oppskrift (4 personer)

4 kyllingbryst
1 dl revet parmesan
6 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
2 ss hvetemel
1 dl hønsekraft
½ dl tørr Marsala
125 g sjampinjonger
2 ss hakket bredbladet persille
Salt og nykvernet pepper

Skyll kjøttet og tørk av det. Riv parmesanen og gni den inn i kjøttstykkene. Varm 6 ss olje i kasserollen og brun kyllingbitene på begge sider. Ta kjøttet til side og hell oljen av slik at det kun er 2 ss igjen. Brun hvitløken i og kast den. Tilsett mel og rør rundt. Tilsett kraften og rør til sausen er tykk. Deretter tilsetter du resten av ingrediensene og koker det i 10 minutter. Legg kjøttet i en ildfast form, hell sausen over og sett formen i ovnen på 180° i 30 minutter.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.