Parmesangratinert kylling

Oppskrift (4 personer)

600 g  kyllingfileter
4 dl créme fraîche
150 g  parmesanost
2  fedd hvitløk, finhakket
1 ts  salt
1/2 ts  sort pepper
1 ss  smør

Forvarm ovnen til 200 grader.  Del kyllingfiletene på tvers og legg dem i en ildfast form smurt med smør.  Riv parmesan og bland med crème fraiche i en bolle. Tilsett hvitløk salt og pepper. Dekk kyllingen med osteblandingen og stek i ovnen i ca 30 minutter. Kok ris etter anvisning på pakken, og anrett kyllingen med den og en god salat.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.