Kyllingboller ovnsstekte 

Kyllingboller - ovnsstekte- Kyllingboller oppskriftOppskrift (4 personer)

2 fedd knust hvitløk
400 g kjøttdeig av kylling
1 egg
1 dl havregryn
1 håndfull hakket persille
1 knivsodd salt
1 knivsodd pepper
3 dl lettrømme
1 bunt fersk gressløk, finhakket

Press hvitløken ut i kjøttdeigen. Rør det godt sammen med salt og pepper. Tilsett et egg, havregryn og den hakkede persillen. Rør det godt sammen til en jevn farse og la den hvile i 30 minutter i kjøleskapet. Form farsen til boller og legg dem i en ildfast form. Hell rømmen over og stek kyllingboller i ovnen på 200 grader  i ca. 25 minutter. Dryss gressløk over før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.