Kyllingoppskrifter

– gode, tradisjonelle og spennende oppskrifter

Kyllingen er både mager og mild på smak og kan tilberedes på utallige måter og brukes i mange retter. Den klarer seg fint alene, men er best sammen med tilbehør med mer smak i. Her finner du våre beste kyllingoppskrifter – klassiske såvel som mer eksotiske!

Helstekt kylling med kryddersmør

Helstekt kylling med kryddersmør Kylling oppskrifter - gode, tradisjonelle og spennende oppskrifterHelstekt kylling er både lettvint og godt. Denne varianten er godt nok krydret til å lyse opp en hvilken som helst vinterdag.

Helstekt kylling med kryddersmør

Ovnsstekt kylling med appelsin

Ovnsstekt kylling med appelsinEn frisk og festlig kyllingrett med honning, hvitløk og appelsin.

Ovnsstekt kylling med appelsin

Lasagne med kylling og gresskar

Lasagne med kylling og gresskarDen klassiske italienske lasagnaen inneholder som kjent kjøttdeig, men det er vel ingenting i veien for å eksperimentere? Det har vi gjort og byttet ut kjøttdeig med kylling og gresskar, og tomatsaus med créme fraîche og philadelfiaost.

Lasagne med kylling og gresskar

Kylling i rød kokoskarri

kylling i rød kokoskarriEn ting er sikkert og det er at thailandsk mat varmer. Våre kokker fra restauranten Nam Fah, byr i dag på kylling i rød kokoskarri. Her har du oppskriften!

Kylling i rød kokoskarri

Coq au vin

Coq au vinNå som kveldene har begynt å bli litt hustrige melder lysten seg på litt mer varmende og fyldige retter. En av våre absolutt favoritter er den franske klassikeren Coq au vin. Er du heldig å få tak i høne, er det absolutt det beste å bruke, hvis ikke kan du bruke kylling. Men for all del mas gjerne på din lokale kjøpmann om å ta inn høne i sortimentet!

Coq au vin

Helstekt kylling med sitron og basilikum

HELSTEKT KYLLING MED SITRON OG BASILIKUMDet er enkelt å steke hel kylling i ovnen, det gjør seg nesten selv. Dette er en oppskrift som er frisk og smaksrik med sitron, basilikum og hvitløk!

Helstekt kylling med sitron og basilikum

Paella

PaellaPaella servert med godt brød og aioli til er så godt at det må regnes ekstra store porsjoner. Her får du oppskriften på Kulinariske Knuts Spaniafavoritt!

Paella

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.