Del oppskrift

Tabbouleh med blomkålrasp

TabboulehOppskrift

2 ss olivenolje
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 sitron, saften av den
2 dl blomkål, finraspet
12  cherrytomater
1  agurk
15 sorte oliven
2 ss fersk mynte, hakket + litt ekstra hele blader til pynt
2 ss fersk, hakket
2 ss olivenolje

Bland den raspede blomkålen med olje, hvitløk og sitronsaft. Del tomatene i to og skjær agurken i små terninger. Bland tomater, agurk og oliven i blomkålen og vend til slutt inn de hakkede urtene. Smak til med salt og pepper.

Tabbouleh er hverdagssalat i Midt-Østen. Hovedingrediensen er enten bulgur eller coscous, men vi synes den blir vel så god med raspet blomkål. Salaten er smaksrik da den inneholder både fersk mynte og persille samt hvitløk.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.