Del oppskrift

Potet- og fetasalat

Potet- og fetasalatOppskrift

1 kg små poteter
6 fedd hvitløk
Olivenolje
Salt
5 kvister  rosmarin
1 ts dijonsennep
1 ss balsamicoeddik
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Salt og nykvernet pepper
1 ss ruccola
1 ss mynte
200 g fetaost

Vask potetene og skjær dem i to eller fire deler, avhengig av størrelsen. Legg potetene på et stekebrett og vend dem lett i olivenolje og krydre med salt. Spre rosmarin og grovhakkede hvitløksfedd over. Stek på 125-150 grader i ovnen i 2-3 timer. Snu på dem innimellom.

Lag en dressing av sennep, balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper, sitronsaft. Legg potetene over på et passe serveringsfat. Hell dressingen over potetene, og smuldre til slutt fetaost, ruccola og mynte over. Serveres varm.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.