Røkelaksrøre

RøkelaksrøreOppskrift røkelaksrøre (4 personer)

2 hardkokte egg
1 liten gul løk
1 liten boks ansjos (80 g), hakket
150 g røkelaks, i terninger
1 dl majones
1/2 dl créme fraîche
Salt og pepper
30 g løyrom
1/4 bunt fersk dill

Røkelaksrøre:
Skrell og hakk egg og løk. Bland med finhakket ansjos og røkelaks. Bland majones, créme fraîche, finhakket dill og løyrom og tilsett egg, løk, ansjos og røkelaks. Smak til med salt og pepper.

Her finner du flere oppskrifter på pålegg!

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.