Del oppskrift

Sellerisalat

Oppskrift

500 g sellerirot
100 g majones
2-3 ts dijonsennep
1 ss vineddik
1-2 ss gule sennepskorn, kokes et par minutter i vann

Skjær selleriroten i fine strimler. Kok den i saltet vann i 1 minutt. Skyll den under rennende kaldt vann, og tørk i et kjøkkenhåndkle. Vend i majones rørt med sennep, eddik og sennepskorn.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.