Del oppskrift

Potetsalat med reddik

Potetsalat med reddikOppskrift (4 personer)

10 faste poteter (ca. 800 g)
2 bunter redikker
1 1/2 dl lettrømme
1/2 dl majones
1 ss hakket gressløk
1 ss hakket persille
1/2 ts dijonsennep

Vask potetene og kok dem såvidt møre i lettsaltet vann. La dem bli kalde. Skrell potetene og skjær dem i små terninger. Skyll reddikene, og skjær dem i skiver. Bland poteter og reddiker godt. Bland lettrømme, majones, gressløk, persille og sennep og helle over poteter og reddiker.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.