Del oppskrift

Appelsinsalat

AppelsinsalatOppskrift (2 personer)

3 appelsiner
1 liten rødløk
En håndfull sorte og grønne oliven
Et par stilker frisk mynte og basilikum
½ fersk grønn chili
1 rapidsalat
1/2 romanosalat
Olivenolje
Juice fra 1 appelsin
Nykvernet sort pepper

Appelsinsalat:
Skrell appelsinene og skjær dem i båter.
Skjær rødløk i tynne ringer.
Riv salaten i passende  biter.
Bland sammen appelsiner, løk, oliven, chili og friske urter.
Bland olivenolje med appelsinjuice til dressing og krydre med sort pepper.
Hell over salaten. Serveres umiddelbart.

Her finner du flere oppskrifter på salat!

Appelsinsalat – en frisk salat som passer fint sammen  med grillet kjøtt eller fisk. Den er en fin kombinasjon av søtt og salt.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.