Del oppskrift

Agurksalat

AgurksalatOppskrift

1 agurk
4 ss eddik
2 dl vann
2 ss sukker
1 ts paprika
Nykvernet salt og pepper

Agurksalat:
Skjær agurken i tynne skiver, legg skivene i en bolle og dryss med litt salt, la dette trekke i ca. 5 min. Lag en lake av vann og eddik. Smak til med sukker, paprika og pepper. Skyll saltet av agurkene og hell laken over. La salaten trekke i 20 minutter før den serveres. Pynt ev. med litt dill.

Nå som det er tid for fersk laks, må du ikke glemme den gode, gamle agurksalaten som tilbehør.

Agurksalat: Foto: Monica Friedrich / Styling: Kjersti Edvartsen

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.