Rødvinsmarinade til lam
Oppskrift
4 ss rødvin
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
1 ss tørket rosmarin, ev. 3 stilker fersk
2 laurbærblad
1/2 ts spisskummen
5 pepperkorn
Del hvitløksfeddet i to, og bland alle ingrediensene godt sammen.
Tips: Bruk litt av marinaden i stekepannen du har benyttet for å danne en fantastisk base til saus.
Om oss
Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.
Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.