Lammekoteletter oppskrift med Natvig

Oppskrift (4 personer)

10 lammekoteletter
8 hvitløksfedd, delt i to
1 ss Kjøkkensjef Natvigs krydderblanding
1 dl olivenolje

Forvarm ovnen til 225 °C. Legg kotelettene i en ildfast form. Krydre raust med Kjøkkensjef Natvigs krydderblanding, og spre hvitløken rund i formen. Hell over olivenoljen. La kotelettene steke i ca, 10 minutter på hver side, eller til det er pent brune.

Server med ønskede poteter og grønnsaker.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.