Lammeshawarma

(6 personer)
6 pitabrød
600 g rester av lammelår-, eller stek, skåret i tynne skiver
4 dl yoghurt
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts paprikapulver
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
3 ss dill, finhakket
Salt
1 agurk, skåret i skiver

Grill pitabrødene i et par minutter på hver side i ovnen. Fordel kjøttet og agurken i brødene. Rør youghurten sammen med urtene, og smak til med salt. Hell den i pitabrødene.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.