Del oppskrift

Stuede poteter

Oppskrift (4 personer)

2 kg poteter
3 ss smør
3 ss mel
ca. ½ liter melk og fløte
Salt og pepper
1 bunt gressløk

Kok de skrelte potetene i lettsaltet vann. Skjær dem i mindre biter. Smelt smøret og rør det sammen med melet. Spe med melk og fløte. Kok stuingen i noen minutter før potetbitene blandes i. Smak til med salt og pepper. Dryss stuingen med klippet gressløk før servering.

Om oss

Kulinarisk.no er en mat- og drikkeside for alle som er glad i mat. Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede. Vi gir inspirasjon, hjelp og veiledning samt gode oppskrifter, som gjør både hverdag og fest enklere og bedre.

Målgruppe
Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap. Alle som liker å lage mat eller som ønsker å lære seg å lage mat. Vanskelighetsgraden på oppskriftene er tilpasset et normalt kunnskapsnivå.